Purjehduskurssit Välimerellä, Kroatiassa

Aina on mahdollista lähteä Kroatiaan. Kysy lisää tästä elämyskurssista!

Lähde Kroatian lämpimän, turkoosinsinisen meren syleilyyn opiskelemaan purjehdusta. Kurssimaksuun sisältyvät opetus, Veneilijän kansainvälinen suorituskirja ja Purjehtijan opas. Saaristopäällikkökurssilla: Ivar Dedekam/ Sea Lady Sailing: Veneilytaito tai RYA, Day Skipper.

Veneruokailut ja satamamaksut maksetaan kaikkien purjehdukselle osallistuvien kesken venekassa-periaatteella. Samoin muut veneen kulut, kuten polttoainekulut ja muut osallistujakohtaiset maksut maksetaan venekassasta. Venekassan suuruus on noin 150 e.

Noudatamme myös Välimeren purjehduksilla samaa turvallisuustasoa ja -varustusta kuin kotimaan purjehduksilla. Henkilökohtaisena turvavarusteena ovat jokaiselle kurssilaiselle automaattitoimiset veneilyliivit turvavaljailla. Järjestämme yhteisen info-tapaamisen venekunnittain ennen matkalle lähtöä, jolloin voit valmistautua hyvin matkaasi.

Välimeren kurssilaisille järjestämme täydentävät satamakoulutukset kotimaassa erikseen. Kurssiin kuuluu päivän kestävä teoriakoulutus, joka voidaan järjestää retkikursseilla myös purjehdusviikon aikana.